EHBO Dongen

fotoehbo 05Diverse gediplomeerden hulpverleners (voorheen E.H.B.O.’ers) zijn actief in onze vereniging. Zo zijn er binnen Dongen enkelen huisposten gevestigd. Indien u of uw kind gebruik wilt maken van zo’n huispost, omdat er kleine ongelukjes of valpartijen zijn geweest, dan kunt u bij een van deze posten terecht. Onze leden staan voor u klaar. Hier kan iedereen die eerste hulp nodig heeft gratis terecht. Deze posten bevinden zich bij leden thuis of op hun werk. U herkent deze aan het bordje met de tekst "EHBO verbandpost" dat aan de voorzijde van een woning of gebouw is bevestigd.

Daarnaast heeft onze vereniging enkele materiaalposten ingericht. Aangezien EHBO'ers bij ongevallen op straat vaak niet over het nodige materiaal beschikken kunnen zij in geval van nood voor het lenen van materiaal daar terecht. Onze vereniging is steeds op zoek naar leden die bereid zijn een verband- of materiaalpost binnen ons werkgebied te vestigen.

Neem bij levensbedreigende situaties altijd contact op met het alarmnummer 112 of met uw huisarts. EHBO'ers kunnen alleen eerste hulp verlenen!!!

Extra service voor bedrijven en/of particulieren

Bent u als bedrijf of eenmanszaak of particulier werkzaam in één of uw eigen bedrijf / onderneming dan heeft u te maken met diverse wet- en regelgeving. Zoals bekend dient een goede brandblusser en een goed gevulde verbandkoffer of verbandtrommel aanwezig te zijn. Wist u dat verbandmiddelen ook een uiterste houdbaarheidsdatum hebben? Om u in uw verbandzaken te assisteren zijn wij bereid om deze (half)jaarlijks te controleren. Wij brengen bij dan u een jaarlijkse contributie in rekening en de verbruikte of te vervangen verbandmiddelen in rekening. Indien u gebruik wil maken van onze service dan neemt u contact op met onze penningmeester via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij informeert u graag over onze service.

logo ehboNL

Z M D W D V Z